Печати

Испорака

1. Испораката на сите производи на целата територија на Република Македонија се според определен тарифник за достава (види информации за достава)

2. Со цел вашите нарачки да стигнат безбедно и навремено, gardemoda.mk соработува со повеќе лиценцирани компании за испорака на пратки на територијата на целата држава.

3. Испораката на производите во градот Скопје[1] се извршува истиот ден, а најмногу во рок од 2 работни дена по добиена потврда од банката за извршено успешно плаќање.

4. Испораката на производите до останатите градови во Р.М. се извршува во рок од најмногу 3 работни дена по добиена потврда од банката за извршено успешно плаќање.

5. Во роковите не се засметуваат: недела, празници или други неработни денови, времето на доцнење поради неточна или непотполна адреса и времето на доцнење поради виша сила или околности за кои gardemoda.mk не одговара.

6. Производите ќе бидат испорачани на адресата на лицето кое вие сте го навеле како примач, а потврда за наплатата и фактура за купените производи ќе добиете по електронски пат на e-mail адресата на купувачот која вие сте ја навеле.

7. Доколку претставникот за испорака не успее да го најде примачот на наведената адреса за испорака, на наведената адреса за испорака ќе биде оставена писмена информација за направениот обид со контакт информации од испорачувачот и ќе биде направен повторен обид примачот или купувачот да бидат контактирани со употреба на податоците кои се оставени при правењето на нарачката.

8. Ќе ги направиме сите напори за направената нарачка да биде доставена во посочените временски интервали во овие услови за користење, но нема да одговараме за било каква загуба која може да ја претрпите како резултат на задоцнета испорака.

9. Ве молиме нарачките да ги правите во разумен рок со цел да се спречи било каква загуба како резултат на времето на испораката, бидејќи gardemoda.mk нема да биде одговорен за истата.

Бројач на посети

703711
Денес
Вчера
Оваа недела
Минатата недела
Овој месец
Минатиот месец
Вкупно сите денови
26
108
463
702569
631
3736
703711
Ваша IP: 18.208.187.128
Време на серверот: 07-10-2022 04:56:51